Freya Aarhus Photo Session
Aarhus Teater
2. November 2005
(2022-05)
 

 


Århus Teater, onsdag 2. november 2005. Foto: Eric Klitgaard © 2005

 

Se fotos fra pressemødet for Slumprinsessen her!

 
 

Allerede i marts i år aftalte jeg med Freya, at vi i sommerens løb skulle lave en ny foto-session, da der efterhånden var gået 3 år siden den første store session. Vi aftalte også en interview-session, men som Freya's planer ser ud for øjeblikket, bliver den sandsynligvis udskudt til foråret 2006.

Det var via dette site at Clemens fik kontakt til Freya. Som Jyske Vestkysten skrev i avisen's 2. november 2005-udgave: "Clemens spottede hende, og nu synger Freya sig ind på Aarhus Teater i en streetversion af Snehvide og de syv små dværge med back up fra breakdansere som franske Phax og japanske Pokke.
Jo, rapperen Clemens Legolas Telling fra Sønderborg havde en bagtanke, da han gik ind på www.freyaladybird.dk og skrev i gæstebogen på fansiden for Freya Christine Clausen."

Freya gik i april til audition på rollen og fik den. Hele sommeren har hun øvet i dans og skuespil og onsdag 2. november var der indkaldt til pressemøde på Århus Teater. Jeg foreslog Freya, at vi i forbindelse med pressemødet lavede den længe aftalte foto-session og med hjælp fra pressekoordinatoren på teateret, Morten Daugbjerg, kom aftalen i stand. Morten har udvist en venlighed og imødekommenhed under hele forløbet, som jeg er ham meget taknemmelig for.
Så vi fik tilladelse til at bruge det smukke gamle teater som location under fotooptagelserne.

Freya indvilligede - trods et meget stramt program - i at møde 3 timer inden pressemødet, som var fastsat til kl. 12, så vi kunne fotografere den serie, som kom til at bestå af 1.042 fotos. På trods af, at hun havde et telefoninterview, skulle sminkes og klargøres til rollen som Snezana, tale med journalister, opføre uddrag af forestillingen, og efter pressemødet stille op til katalogfotografering, hvorefter ensemblet skulle prøve til kl. 18, stod hun alligevel op kl. 7 om morgenen for at være klar til vores aftale kl. 9:30.

Vi havde nøjagtig 1 time til fotograferingen, så det krævede en meget effektiv indsats. Mens Freya blev interviewet af Jyske Vestkysten, gik jeg rundt på teateret og udsøgte egnede locations. Jeg fandt nogle spændende baggrunde bag scenen, på scenen, på trappen til balkon'en og i den smukke Buegang.

Trods presset fra det omfattende dagsprogram, var Freya afslappet, imødekommende, utrolig sød og helt igennem professionel. Jeg har gennem tiden fotograferet et stort antal piger, og Freya er ubetinget én af de mest behagelige og lette at arbejde med. Hun er fantastisk god til at placere sig i fotogene positioner og kræver næsten ingen instruktion. Hun ved nøjagtig hvordan hun tager sig bedst ud og holder stillingerne til jeg er færdig med skydningen. Hun er tålmodig og venlig og gør alt hvad man beder hende om. Havde hun et par cm. mere i højden ville hun være den idelle fotomodel!

Freya fremstod ikke blot som en samarbejdsvillig og imødekommende model, men var også så ubegribelig smuk, at det ofte var svært at koncentrere sig om det fototekniske, når man mest af alt havde lyst til blot at beundre hendes alfeagtige skønhed. Jeg spurgte Freya, hvordan det var muligt at forblive lige så glat i ansigtet som mit fire-et-halvt årige barnebarn, når det er et faktum, at Freya fylder 27 år om to uger. Og jeg kunne heller ikke undlade at fortælle hende, hvor helt fantastisk smuk hun var.

I et kort ophold i skydningen fortalte Freya om sine planer for udviklingen af sin egen musikalske karriere efter teaterrollen. Det var off the record, men der er store potentielle muligheder for fokus fra udlandet i det kommende år.

En fotoserie fra Presse-forestillingen med Freya i rollen
som Slumprinsessen Snezana kan ses her!

Photographs by Eric Klitgaard © 2005

All photographs on this site are protected by the international copyright laws
and it is strictly prohibited to download and use the photographs for any purpose
without written permission from the photographer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


The Kylie Minogue shot!

 

 

 

 

 

 

 

Photographs by Eric Klitgaard © 2005

All photographs on this site are protected by the international copyright laws
and it is strictly prohibited to download and use the photographs for any purpose
without written permission from the photographer

BACK TO FREYA GALLERY